De huidige minister Glenbert Croes, die een lange en vruchtbare carrière heeft in de MEP-partij, onderschat de menselijke intelligentie en houdt andere mensen voor zwakzinnigen. Het is heel gemakkelijk om een ​​of meerdere publicaties die hun duistere plannen en interesses onthullen, als NEP NIEUWS te kwalificeren. Terwijl Croes zich op de borst slaat en zijn kleren scheurt, zullen we hem, onze geachte lezers en de mensen van Aruba, eraan herinneren waar zijn ongestrafte en brutale manier van liegen zijn oorsprong heeft, geleerd als een uitstekende leerling van voormalig premier Nelson Orlando Oduber, die vandaag is ongeveer 75 jaar oud.

Nelson Orlando Oduber

Laten we ons herinneren hoe Oduber de rode loper uitlegde voor het ergste uitschot van het Venezolaanse bankwezen: de broers Leopoldo en Gabriel Castillo Bozo, om een ​​bank te openen en hun vuile geld wit te wassen op het eiland. Hoe te vergeten dat Nelson Oduber het inaugurele lint doorknipte en schitterde in de eerste toast, samen met een afgewezen Venezolaanse afgevaardigde. Momenteel worden de gebroeders Castillo Bozo in verschillende landen door de internationale justitie geëist voor het faillissement van de bank en verzekeringsmaatschappij BANVALOR in Venezuela, het ruïneren van tientallen families van wie ze hun spaargeld hebben gestolen en honderden arbeiders op straat achterlatend, werkloos en berooid.

Evenmin konden we Oduber vergeten in een persconferentie ter verdediging van de Venezolaans-Argentijnse vastgoedoplichter Julio Cesar Marcolli die het eiland failliet verklaarde en het ACQUA ARUBA-project onvoltooid achterliet, waarbij een curator en overheidsinterventie moesten worden opgelegd, voor een andere bedrijfsgroep concluderen. In een video presenteert Marcolli zichzelf als politiek vervolgd door de toenmalige president Hugo Chávez, terwijl iedereen weet dat zijn bedrijven floreerden in Venezuela dankzij wijlen commandant en zijn opvolger Nicolás Maduro. Julio Marcolli bouwde in zijn geboorteland Argentinië een oude relatie op met extremistische en ongeregelde gewapende groepen.

Advertisement

 

Maar de kers op de taart is de herinnering aan de intieme en hechte relatie van Glenbert Croes met Valentín Santana, leider van de gewapende groep LA PIEDRITA, die actief is in de populaire wijk 23 de Enero van Caracas, en met drugshandelaar en wapenhandelaar Dino Bouterse, zoon van de voormalige president van Suriname Desi Bouterse. Ze waren allemaal in Venezuela aangesloten bij het Cartel of the Suns.

Helaas voor Glenbert verwijderen we onze artikelen niet, zoals de Diaro AW (Aruba-krant) doet. Hoe dan te geloven in het woord van dezelfde minister die beweert geen contact te onderhouden met vertegenwoordigers van het Russische bedrijf ROSNEFT in Venezuela, terwijl chats, telefoongesprekken en migratiebewegingen in ons bezit het tegenovergestelde aantonen. In een van de chats geeft de directeur van ROSNEFT aan: -“Alle klachten tegen Glen zijn vals. Dat was 2 weken geleden en ze praten er niet eens meer over, omdat hij overal naar buiten kwam en zei dat het vals was. – “Er zijn veel groepen geïnteresseerd in het tankpark en de raffinaderij. Met de huidige prijs van een vat olie is het te gek.” – «Glenbert bracht hier een week met mij door en ontving tot 20 e-mails en whp-berichten van groepen die op de raffinaderij en tanks boden».

We zullen voorlopig niets meer toevoegen. Het woord is in handen van premier Evelyn Wever – Croes en de autoriteiten van het Koninkrijk der Nederlanden. Ondertussen zullen we de verdachte operaties van Aruba Airlines in Nicaragua en Cuba onderzoeken, een luchtvaartmaatschappij die wordt gecontroleerd door een Venezolaanse zakenman die banden heeft met de regering van Nicolás Maduro.

A.B.

Por admin

Un comentario en «Maak kennis met het ware gezicht van Glenbert Croes»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *