Spread the love

Sommige geesten gaan nooit weg. Keer op keer keren ze terug. Dat is het geval bij de begeerde Valero-raffinaderij in San Nicolás. De wonden die op Aruba en in verschillende regeringen zijn achtergelaten door de beruchte tycoon Roberto Rincón, drugshandelaar Hugo «El Pollo» Carvajal en het hogere personeel van PDVSA en CITGO, aangesteld door de dictator Nicolás Maduro, zijn nog niet genezen, wanneer de eeuwige minister van Isla het opzetten van een andere loods om de raffinaderij voor eens en altijd neer te zetten.

Wat er nu gebeurt, is dat na verschillende mislukkingen nieuwe actoren worden gezocht en verschijnen: investeerders uit het Midden-Oosten, de trouwste vijand van de Amerikaanse regering, corrupte Venezolaanse operators, die niet kunnen ontbreken op het complot, en de hiërarchen in Venezuela van de Spaanse oliemaatschappij REPSOL, een conditio sine qua non opgelegd door Glen om een overeenkomst af te ronden.

Advertisement

Op een dag zullen José Alfonso García De La Incera, Luis Polo, José Ramos en Esteller Rodríguez uitleg moeten geven aan het Spaanse parlement en justitie over hun schadelijk gedrag.

Voor nu nemen we afscheid en beginnen dit verhaal van intriges, corruptie en buitensporige hebzucht, ten nadele van de nalatenschap van Gilberto François «Betico» Croes met de meest opvallende zin van de leonine intentieverklaring waar het ten koste van alles moet worden vermeden de «onderhandelingsstijl Venezolaans zoiets als ze zouden zeggen in Zuid-Amerika, «Chileense pakket» of wat erger is; de gevreesde «Nigeriaanse oplichting».

A.B.


¡Participe en las actividades de tenis de playa en Aruba!...Tauro's Esthetic Center. Santa Helena Straat #D, Oranjestad, Aruba. +297 583 7280


Desenmascaran la trama de desfalco, corrupción e impunidad que involucra en Venezuela a Raúl Gorrín y Gustavo Perdomo, cómplices de la extesorera nacional Claudia Diaz Guillén


Los problemas de César Omaña con la justicia de Estados Unidos y de otro también aliado del opositor venezolano Leopoldo López


Por admin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *