Spread the love

Terwijl de wereld druk bezig is aandacht te schenken aan het ernstige conflict dat Oekraïne momenteel doormaakt, planten degenen die zichzelf beschouwen als legitieme opvolgers en erfgenamen van tsaar Nicolai Aleksandrovitsj Romanov een vlag op Aruba, als onderdeel van hun expansionistische plannen in het Caribisch gebied en Midden-Amerika, rekenend op de medeplichtigheid van de lokale pers, die de mensen van het eiland vermaakt met creatieve en gruwelijke verhalen, en verzekert dat «Aruba de Oekraïne van Maduro is». Niet waar, daar komen de schoten niet vandaan, integendeel, ze leggen de rode loper uit voor de meest verworpen Russische transnationale oliemaatschappijen.

Dit verhaal heeft, net als het origineel, ook de aanwezigheid van zijn Rasputin. Dit is een minister met competentie in het gebied en die zeer slecht – in het oor – premier Evelyn Wever-Croes adviseert om onderhandelingen toe te staan met vermeende oliezakenlieden, die echt namens ROSNEFT optreden, nadat deze laatste zijn activa in Venezuela heeft verkocht en komen er doodsbang uit en met miljoenen dollars aan verliezen. In principe bestaat het plan uit het huren van de tanks van de Valero-raffinaderij en haar scheepvaarthaven, om in de Caraïben en Midden-Amerika olie en gas te verkopen die zeker uit Venezuela komen. Hoe zal dit nieuws naar Uncle Sam komen te midden van een politiek-diplomatieke crisis met de regering van tsaar Vladimir Poetin? Ze bieden dan aan om de kleine raffinaderij volledig opnieuw te activeren.

Advertisement

De gevolgen voor de bewoners van het eiland zullen niet lang op zich laten wachten, dankzij de rotting binnen het team dat de premier omringt. Wat kunnen we anders verwachten als de instanties die belast zijn met het onderzoeken, alarmeren en informeren van mevrouw Evelyn door een ondervraagde voormalige Venezolaanse en Chavista-politiefunctionaris worden geadviseerd over twijfelachtige prestaties in de strijd tegen drugshandel, terwijl hij een strategische positie bekleedde.

A.B.


¡Participe en las actividades de tenis de playa en Aruba!...Tauro's Esthetic Center. Santa Helena Straat #D, Oranjestad, Aruba. +297 583 7280


Desenmascaran la trama de desfalco, corrupción e impunidad que involucra en Venezuela a Raúl Gorrín y Gustavo Perdomo, cómplices de la extesorera nacional Claudia Diaz Guillén


Los problemas de César Omaña con la justicia de Estados Unidos y de otro también aliado del opositor venezolano Leopoldo López


Por admin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *