Spread the love

In dit nummer zullen we niet ingaan op details over de historische oorsprong van de naam van het kleine, maar prachtige eiland, ook geïdentificeerd in de oorspronkelijke taal (Arawak) als Oruba. Onze bedoeling vandaag is om de economische belangen te onthullen van enkele vermeende investeerders die momenteel zijn gevestigd in de meest voortreffelijke bestemming in het Midden-Oosten.

Juist omdat hij uit een land komt waarvan het belangrijkste inkomen uit olie komt, zouden zijn ervaring en benodigde middelen om te huren daar vandaan komen, via malafide Venezolaanse operators en in een medeplichtige en clandestiene samenwerking met het Russische bedrijf ROSNEFT.

Momenteel is dit Arabische land het onderwerp geweest van ernstige klachten voor uitbuitingspraktijken, semi-slavernij, schending van mensenrechten en racisme, in het kader van het volgende WK. Deze gebruiken en werkwijze moeten in gedachten worden gehouden bij het analyseren en interpreteren van het kader dat de onderhandelingen met de regering van Aruba, vertegenwoordigd door een invloedrijke minister, zal beheersen.

Advertisement

Stel je eens voor dat het een internationaal schandaal is, wanneer openbaar wordt gemaakt dat de Valero-raffinaderij op Aruba wordt gecontroleerd door de Russische, Venezolaanse en Arabische maffia, met de medeplichtigheid van de Spaanse Repsol en wordt gebruikt als platform om andere Caribische en Centraal-Afrikaanse landen politiek te beïnvloeden. Amerikaanse landen.

Wat er gebeurt, is uitsluitend de verantwoordelijkheid van premier Evelyn Wevee-Croes en minister Glenbert Croes. In een volgend nummer zullen we enkele fragmenten delen uit de intentieverklaring die het eilandsbestuur aan dergelijke argwanende mecenassen heeft gestuurd.

A.B.


¡Participe en las actividades de tenis de playa en Aruba!...Tauro's Esthetic Center. Santa Helena Straat #D, Oranjestad, Aruba. +297 583 7280


Desenmascaran la trama de desfalco, corrupción e impunidad que involucra en Venezuela a Raúl Gorrín y Gustavo Perdomo, cómplices de la extesorera nacional Claudia Diaz Guillén


Los problemas de César Omaña con la justicia de Estados Unidos y de otro también aliado del opositor venezolano Leopoldo López


Por admin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *