Spread the love

Een invloedrijke Arubaanse minister staat op het punt een zeer ernstig conflict met de Amerikaanse regering te veroorzaken voor het onderhandelen over de overdracht van de Valero-raffinaderijactiviteiten aan een vermeende zakengroep, die clandestien handelt namens de belangen van het Russische bedrijf ROSNEFT, samen met madurista-maffiosi, een twijfelachtige Colombiaanse uitvoerende en kapitalistische partners gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten, verbonden met een van de gevaarlijkste jihadistische terroristische organisaties.

Tegen de tijd dat deze nota wordt gepubliceerd, zullen de Amerikaanse federale inlichtingendiensten naar alle waarschijnlijkheid deze delicate onthulling onderzoeken, die de veiligheid en het geopolitieke evenwicht in het Caribisch gebied en Midden-Amerika in gevaar brengt.

Deze situatie is mogelijk dankzij de ongebreidelde hebzucht van minister Glenbert F. Croes en de vindingrijkheid van premier Evelyn Weber-Croes. Dit incident heeft het randje van een staatscomplot, aangezien de gevreesde Nationale Veiligheid van Aruba de zaak niet heeft willen onderzoeken, omdat hij deel uitmaakt van het complot.

Advertisement

Glenbert Croes heeft de afgelopen dagen met klem aangedrongen op de ondertekening van een memorandum van overeenstemming. De initiële investering zou ongeveer 400 miljoen dollar bedragen en in een eerste fase schatten ze dat het geschatte winsten zal genereren van ongeveer 400 duizend dollar per maand, aangezien het leasen van de opslagtanks verdacht en opzettelijk laag is.

De komende dagen zullen we nieuwe onthullingen doen.

A.B.


¡Participe en las actividades de tenis de playa en Aruba!...Tauro's Esthetic Center. Santa Helena Straat #D, Oranjestad, Aruba. +297 583 7280


Desenmascaran la trama de desfalco, corrupción e impunidad que involucra en Venezuela a Raúl Gorrín y Gustavo Perdomo, cómplices de la extesorera nacional Claudia Diaz Guillén


Los problemas de César Omaña con la justicia de Estados Unidos y de otro también aliado del opositor venezolano Leopoldo López


Por admin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *