Glenbert Croes
Spread the love

Wraak is een gerecht dat koud wordt gegeten. De diskwalificatiestrategie van de ondervraagde minister Glenbert Croes zal geen enkel effect in zijn voordeel hebben. Integendeel, het zal gebeurtenissen sneller activeren en zal volledig worden ontmaskerd en ontmaskerd.

Croes manoeuvreert en opereert achter de rug van premier Evelyn Wever-Croes, die hij verraadt en een complot tegen haar smeedt voor strikt commerciële doeleinden, voor zijn eigen voordeel en dat van zijn partners en handlangers.

We raden Evelyn aan om zelfs aan de gevreesde Nationale Veiligheid te twijfelen, aangezien zij haar op onverklaarbare wijze en verdacht genoeg niet heeft gewaarschuwd en we stellen zelfs voor om naar de diensten van de Arubaanse politiefunctionaris – kom naar minder – Inosencio Matos te gaan, om grondig te onderzoeken en te bevestigen wat we hebben afgekeurd.

Advertisement

Een paar dagen geleden hebben we Glenbert uitgedaagd en zelfs gezegd dat we een kopie zouden publiceren van het memorandum van overeenstemming dat hij met zijn firma ondertekende en stuurde naar een groep zakenlieden die banden hadden met het Russische ROSNEFT, PDVSA, REPSOL en investeerders uit de Verenigde Arabische Emiraten, en zoals verwacht, geen vanzelfsprekendheid.

Vandaag zetten we weer een stap voorwaarts en kondigen we nieuwe onthullingen aan tegen minister Croes die hem ernstig in gevaar brengen en in twijfel trekken, wat zelfs tot zijn ontslag zou kunnen leiden. We hebben WhatsApp-gesprekken, immigratiegegevens, telefoongesprekken en de kring van medeplichtigen aan wie de Valero-raffinaderij van plan is over te dragen, onder leiding van een ROSNEFT-manager in Venezuela, volledig geïdentificeerd.

A.B.


¡Participe en las actividades de tenis de playa en Aruba!...Tauro's Esthetic Center. Santa Helena Straat #D, Oranjestad, Aruba. +297 583 7280


Desenmascaran la trama de desfalco, corrupción e impunidad que involucra en Venezuela a Raúl Gorrín y Gustavo Perdomo, cómplices de la extesorera nacional Claudia Diaz Guillén


Los problemas de César Omaña con la justicia de Estados Unidos y de otro también aliado del opositor venezolano Leopoldo López


Por admin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *