De verklaring van de vrienden van Diario Aruba (Diario Online) is zeer heftig, beladen met gemeenplaatsen, beschuldigingen tegen Mike Eman en beschuldigingen tegen hooggeplaatste voormalige oliefunctionarissen van de autocratische regering van Nicolás Maduro, evenals tegen bedrijven van de verworpen Russische regering.

Echter ; Ze vergaten de voormalige minister van de regering van Eman te noemen die geïnteresseerd was om de raffinaderij over te dragen aan drugshandelaar Hugo Carvajal en zijn partner Roberto Rincón. Evenmin lezen we enige vermelding van minister Glenbert Croes, die erop staat te onderhandelen met de Venezolanen, Russen en hun bondgenoten in de Verenigde Arabische Emiraten. We zijn ook verrast door het opzettelijke verzuim van de kaderleden van het Spaanse bedrijf REPSOL die in Venezuela zijn aangesteld en die Croes met veel aandrang probeert op te leggen.

Roberto Rincón y Hugo Carvajal

Advertisement

We waarschuwden de vertegenwoordigers van Diario Aruba dat we een kopie van het memorandum van overeenstemming in ons bezit hebben, ondertekend door minister Croes en dat als we het openbaar zouden maken, deze laatste samen met premier Evelyn Wever betrokken zou zijn bij de ergste schandalen. Kroes.

Op dit moment zullen we met de lezers, vooral met de nieuwe generaties, enkele publicaties delen – voor en tegen – van degenen die de publieke opinie op Aruba willen beheren, op de borst kloppen, hun kleren scheuren en de valse vlag hijsen van een niet- bestaand nationalisme en patriottisme.

A.B.

El lado oscuro

 

Por admin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *